/VIDEO/ Un bărbat, reținut la Complexul „Eternitate”. S-a îmbrâncit cu un alt bărbat pentru un pliant cu panglica Sf. Gheorghe

09 mai 2018, ora 14:58

În imaginile video vedem cum bărbatul strigă cuiva „Ați ocupat pământurile, le-ați dat la Ucraina și acum sărbătoriți”. În același tip o femeie replică „Noi nu reacționăm la debili!”. După replică, bărbatul scoate un pliant cu panglica “Sf. Gheorghe”, peste care era suprapusă svastica nazistă. După ce un bărbat i-a luat pliantul s-au început îmbrâncelile între ei. Ulterior au intervenit doi oameni îmbrăcați în negru care l-au escortat în afara mulțimii.

Poliția a venit cu un mesaj în care spune că un bărbat de 45 de ani, a fost reținut, după ce a dat dovadă de un comportament agresiv şi neadecvat, în timpul desfăşurării evenimentelor consacrate “Zilei Victoriei”, la Complexul Memorial “Eternitate”.

Pentru acțiunele lui, bărbatul s-a ales cu o procedură contravențională pentru huliganism nu prea grav și nesubordonarea sau cererii legitime a colaboratorului de ocrotire a normelor de drept.
Acesta va achita o amendă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram