Dublul omor al soților Kamenșik ar fi fost săvârșit de un chiriaș al unui spațiu dintr-o clădire care aparținea familiei. Poliția din regiune a stabilit că crima a fost săvârșită în seara zilei de 2 mai într-o clădire din orașul Bender, care de 10 ani se află în proprietatea soților Kamenșik.

În acea zi, unul dintre chiriasi, care și-a panificat crima din timp, a propus proprietarilor să se întâlnească și să discute despre plata chiriei. Pentru a-și demonstra afirmațiile, bărbatul arma de foc și a tras de trei ori în capul femeii. După un timp, în camera unde a avut loc crima, a intrat soțul decedatei. Chiriașul l-a împușcat și pe el. Ulterior, bănuitul ar fi încercat să ascundă urmele infracțiunii sale și să scape de cadavre și de arm”, a anunțat așa-zisul minister de Interne din regiunea transnistriană,

Amintim că, despre dispariția părinților săi a anunțat fiul decedaților, iar după ce au fost căutați aproape o săptămână, forțele de ordine au găsit corpurile neînsuflețite ale celor doi.

Potrivit așa-zisului minister de Interne din regiunea transnistriană, soții Kamenșik din Bender au fost identificați în noaptea zilei de 9 mai. Corpurile neînsuflețite ale celor doi au fost găsite cu urme de violență într-o fântână părăsită de pe malul Nistrului.