/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 806: Paradă cu arme atomice, vizită cu alertă și demisie la Kiev! Rusia o acuză pe Maia Sandu

/DOC/ Primăria va aloca 300.000 de lei pentru sterilizarea animalelor fără stăpân din Chișinău

missing
10 mai 2018, ora 11:49

Potrivit dispoziției se interzice otrăvirea animalelor pe teritoriul municipiului, precum și închiderea acestora în subsolurile blocurilor de locuit.

În același timp va fi lansat și procesul de sterilizare a animalelor de companie pentru care vor fi alocați 300 mii de lei.

„Vor fi două campanii care se vor derula paralel. O campanie va fi municipală și cu o amploare mai mică. O altă campanie va fi desfășurată prin suportul organizației Animal Society și va fi de anvergură”, a scris Ruslan Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Sterilizarea va avea loc în incinta Universității Agrare de Stat cu participarea studenților, care vor învăța de la specialiștii în domeniu cum are loc acest proces.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram