/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Festivalul Familiei va avea loc pe 15 mai la Chișinău. La eveniment va participa și Igor Dodon

missing
10 mai 2018, ora 12:31

Invit toată lumea să se alăture acestor evenimente culturale care vor include un program distractiv atât pentru copii, cât și pentru maturi și are drept scop promovarea valorilor familiei tradiționale”, a scris șeful statului.

Totodată, Dodon salută inițiativa Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldovei de a organiza, la 12 mai un Marș pentru susținerea familiei tradiționale și spune că va participa la acest eveniment.

Președintele mai spune că, pe data de 21 mai, la invitația sa, la Chișinău va veni președintele Organizației Internaționale pentru Familie, Brian Brown. În același timp, potrivit lui Dodon, în perioada 14-16 septembrie, la Chișinău în premieră va avea loc Congresul Mondial al Familiilor la care vor participa circa 2000 de persoane din peste 50 de state. Printre invitați s-ar număra Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Chiril, și un înalt reprezentant al Vaticanului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram