/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/FOTO/ Culoare la Soroca. Pe străzi au fost pictate covoare naționale

missing
10 mai 2018, ora 14:35

„Avem la Primărie un angajat talentat care poate picta bine şi care ne-a realizat ideile. Am plătit doar pentru vopsea, care este una specială, folosită de regulă la marcarea trecerilor de pietoni”, a precizat şeful Serviciului amenajare al Primăriei Soroca.

Primăria Soroca are mai multe planuri similare, menite să sporească atractivitatea turistică a localităţii:„După ce mai ornăm câteva intersecţii, preconizăm să desenăm un brâu moldovenesc în zona Cetăţii Soroca. Totodată, la intrarea în oraş vom instala o hartă turistică cu dimensiunile 3×6 metri, precum şi un panou mare fosforescent „Eu iubesc Soroca!”. Instalaţii similare vom plasa şi în alte regiuni ale localităţii”.

Soroca se regăseşte în lista celor opt oraşe din R. Moldova care au obţinut statut de municipiu în urma unei hotărîri de Parlament, adoptate în noiembrie 2016.

Foto: moldpres.md

Foto: moldpres.md

Foto: moldpres.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram