/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Nouă branduri „made in Moldova” își vor vinde hainele într-un prestigios magazin din Strasbourg

missing
10 mai 2018, ora 09:20

Colecțiile brandurilor autohtone, alături de cele internaționale, vor fi prezentate și comercializate în acest magazin timp de două luni, în perioada mai-iunie. De asemenea, în perioada 28 mai-3 iunie, producătorii vor participa la un defileu de modă în cadrul Strasbourg Fashion Week.

Pentru facilitarea accesului producătorilor locali la noi piețe de desfacere, vor fi organizate întrevederi cu rețele importante din domeniu, precum și cu distribuitorii rețelelor mai mici. Urmează să fie elaborat și un catalog cu informații despre antreprenorii de profil, care va fi tipărit în o mie de exemplare și difuzat în rețelele comerciale și hoteliere din Franța.

Promovarea designerilor moldoveni pe piața franceză este susținută de Guvern. Instituția a alocat în acest scop 300 de mii de lei din Fondul de promovare a exporturilor, prin intermediul Asociației Patronale din Industria Ușoară. Sprijin au mai oferit Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Ambasada Suediei, precum și Proiectul Ameliorarea Competitivității al Băncii Mondiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram