/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Incident pe traseul M 3 - UTA Găgăuzia. Un camion, cu o cisternă în care se afla 18 tone de motorină, la un pas să ia foc

missing
10 mai 2018, ora 08:37

Conform primelor informații un camion cu o cisternă în care se afla 18 tone de motorină risca să ia foc. O defecțiune a motorului l-a făcut pe conducătorul auto să oprească camionul și să solicite de urgență echipa de salvatori, întrucât de sub cabina șoferului ieșea un fum dens.

La fața locului au intervenit pompierii din Direcția situații excepționale Comrat care au reușit să preîntâmpine o situație excepțională, efectuând termoizolarea cabinei.

În urma incidentului înregistrat nimeni nu a avut de suferit.

Conform datelor IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 19 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram