/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Iurie Sadovnic s-a eschivat să răspundă dacă a primit sau nu bani pentru susținerea votului uninominal

missing
10 mai 2018, ora 13:58

Dacă eu o să spun că am primit sau n-am primit – ce, eu am să pot dovedi ceva cuiva? Eu nu răspund la această întrebare nu din cauză că mi-i frică sau mi-e teamă sau mi-e rușine, dar din cauza că chiar dacă vă răspund într-un fel sau altul, o parte de lume poate o să creadă, dar altă parte,” a replicat Sadovnic.

Acesta a fugit de răspuns, cu toate că, a fost întrebat acest lucru de mai multe ori. „Eu cunosc foarte bine societatea noastră. Eu cunosc foarte bine cum gândește societatea noastră. Eu știu că societatea noastră nu a fost educată politic, nu a avut – abia, abia-abia societatea noastră a început să gândească. Și am să spun eu că am luat bani sau n-am luat bani… deci, v-am spus încă odată – nu știu dacă lumea o să creadă sau n-o să creadă. De aia eu stau pe principiul ăsta,” a adăugat Sadovnic.

Totodată, artistul a ținut să menționeze că rămâne convins de eficiența votului uninominal. „Eu cred că votul total uninominal, cu orice șmecherie făcută la alegeri, totuși aduce omul în fața oamenilor,”a menționat Sadovnic.

Emisiunea integrală o puteți vedea AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram