În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii Politica Nataliei Morari, Iurie Sadovnic, unul dintre artiștii care a susținut votul uninominal, nu a dorit să ofere un răspuns la întrebarea dacă a fost sau nu plătit pentru a susține schimbarea sistemului electoral.

Dacă eu o să spun că am primit sau n-am primit – ce, eu am să pot dovedi ceva cuiva? Eu nu răspund la această întrebare nu din cauză că mi-i frică sau mi-e teamă sau mi-e rușine, dar din cauza că chiar dacă vă răspund într-un fel sau altul, o parte de lume poate o să creadă, dar altă parte,” a replicat Sadovnic.

Acesta a fugit de răspuns, cu toate că, a fost întrebat acest lucru de mai multe ori. „Eu cunosc foarte bine societatea noastră. Eu cunosc foarte bine cum gândește societatea noastră. Eu știu că societatea noastră nu a fost educată politic, nu a avut – abia, abia-abia societatea noastră a început să gândească. Și am să spun eu că am luat bani sau n-am luat bani… deci, v-am spus încă odată – nu știu dacă lumea o să creadă sau n-o să creadă. De aia eu stau pe principiul ăsta,” a adăugat Sadovnic.

Totodată, artistul a ținut să menționeze că rămâne convins de eficiența votului uninominal. „Eu cred că votul total uninominal, cu orice șmecherie făcută la alegeri, totuși aduce omul în fața oamenilor,”a menționat Sadovnic.

Emisiunea integrală o puteți vedea AICI.