/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Munteanu solicită instanței să îi interzică lui Dodon să participe în campania electorală

missing
10 mai 2018, ora 10:27

Potrivit liberalilor, președintele a făcut agitație electorală pentru Ceban, iar spotul video a fost difuzat pe mai multe rețele de socializare. Munteanu subliniază că potrivit legislației concurenții nu au voie să utilizeze în scop de publicitate electorală imagini ce reprezintă instituții de stat sau autorități publice, atât din țară, cât și de peste hotare.

„Conform materialului video anexat constatăm cu certitudine încălcarea de către pârât a interdicțiilor enunțate, utilizat în calitate de material electoral, fiind utilizată nu numai imaginea dar integral expus un discurs al Președintelui Republicii Moldova, dlui Igor Dodon”, se menționează în sesizarea lui Munteanu.

Liberalul mai punctează că spotul este difuzat contrat prevederilor legale și trebuie interzis pentru difuzare, iar Ceban trebuie sancționat pentru încălcarea comisă. În acest sens solicită instanței să îi interzică lui Dodon să se implice în campania electorală pentru susținerea candidatului PSRM pentru primăria Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram