/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cristiano Ronaldo va fi producătorul unui serial despre fotbal făcut la comanda celor de la Facebook

missing
11 mai 2018, ora 12:13

Proiectul este o dramă scrisă de Liz Garcia şi Josh Harto (“Memphis Beat”) despre o echipă de fotbal feminin compusă din studente de la un institut din New York, al cărei succes se bazează pe chimia dintre componente sale, de diferite rase, etnii şi clase sociale.

Serialul, de asemenea, va explora suişurile şi coborâşurile din vieţile protagonistelor adolescente, inclusiv iubirile, prieteniile şi relaţiile de familie.

Garcia şi Harto vor fi producători executivi alături de Ronaldo. “În timpul meu liber, unul din lucrurile care îmi plac este să văd programe de televiziune de calitate. Să fiu producător executiv al acestei serii va fi o experienţă genială”, a afirmat Cristiano Ronaldo.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram