Director adjunct al Centrului Național Anticorupție este Lidia Chireoglo. Numirea acesteia în funcție a fost votată de 50 deputați.

Singura deputată care i-a oferit o întrebare Lidiei Chireoglo a fost deputata PLDM, Maria Cebanu. Ea a întrebat-o cum explică faptul că a picat testul la poligraf pentru funcția de șef al Autorității Naționale pentru Integritate, însă este bună pentru Centrul Național Anticorupție. Chirioglo a spus că ea nu a picat testul, care a fost amânat și ulterior nu l-a mai trecut, deoarece Rodica Antoci a fost numită în funcția de președinte ANI.

Întrebată de ce nu a infirmat informațiile apărute în presă, Chireoglo a spus că ea nu se ceartă cu presa.

Lidia Chireoglo a fost desemnată de CNA la funcția de director adjunct în cadrul unui concurs, desfășurat de instituție. Potrivit legislației, directorul CNA, în activitatea sa, este asistat de doi adjuncţi. Prin urmare, va mai fi organizat un concurs pentru ocuparea celei de-a doua funcţii de vicedirector.

Potrivit ultimei sale declarații de avere, în 2017 Chireoglo a avut un salariu de 229 976 de lei de la CNA. Soțul său a avut un salariu de 58 258 de lei, salariu încasat la SRL „Cargocentru”.

Tot anul trecut, de la zilele de naștere ale membrilor familiei, Chireoglo declară venituri de 13 mii de ei. Ea mai este proprietara unui teren de 6,9 ari a cărei valoare ar fi de aproximativ 85 de mii de lei. Familia nu deține nici un imobil, însă a două automobile: un Volvo XC 90 fabricat în 2005 cu o valoare declarată de nouă mii de euro și un Volkswagen Touran, cumpărat în 2013, fabricat în 2005, care ar valora 4 500 de euro.