/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Alexandr Roșco cere anularea înregistrării Silviei Radu la alegerile pentru Chișinău. Motivul

missing
12 mai 2018, ora 12:52

Potrivit lui Alexandr, Roșco, candidata Silvia Radu beneficiază activ de serviciile posturilor de televiziune care aparțin General Media Group: Canal 2, Canal 3, Prime și Publika TV, fără ca plata pentru aceste servicii să fie reflectată în rapoartele financiare. Roșco susține că Silvia Radu apare în știrile acestor posturi exclusiv în context pozitiv, deși ele au anunțat că nu vor reflecta campania electorală. Prin aceste acțiuni sunt lezate drepturile celorlalți candidați, iar în consecință rezultatele alegerilor locale pot fi influențate în mod deciziv.

Alexandr Roșco a cerut Consiliului Electoral să o oblige pe Silvia Radu să includă în rapoartele sale financiare cheltuielile legate de plasarea publicității la posturile care aparțin General Media Group.

De la CCA candidatul la Primărie a cerut să monitorizeze cele patru posturi de televiziune pe toată perioada electorală, din data de 13 aprilie. Să constate drept false declarațiile cu privire la nereflectarea campaniei electorale și să sancționeze radiodifuzorii. Materialele acumulate să fie transmise organelor de drept pentru ca administratorii televiziunilor să răspundă conform legislației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram