/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Gheretele de la intersecția bd. Ștefan cel Mare și str. Mihai Viteazul vor fi evacuate

missing
12 mai 2018, ora 12:31

Potrivit dispoziției, semnată de viceprimarul Nistor Grozavu, vor fi evacuate sau reamplasate, după caz, trei gherete și un automagazin.

Pretura sectorului Buiucani va informa agenții economici, posesorii gheretelor, despre necesitatea evacuării gheretelor din cont propriu timp de șapte zile. În caz contrar, gheretele și unitățile de comerț ambulant vor fi evacuate de către serviciile preturii de sector.

Menționăm că, în această primăvară, au fost demontate mai multe gherete din Chișinău care erau amplasate în sectorul Rîșcani, Botanica, cartierul Telecentru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram