/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Mamă și fiică din Moldova, în finala Românii au talent. Urmăriți prestația emoționantă a celor două

12 mai 2018, ora 10:45

„Noi am ajuns în Finală!!! Mulțumim scump public pentru dragostea voastră!!! Mulțumesc mămicăi mele Ala Cernicova care a fost alături de noi și întregii echipe de la Românii au Talent!!!! Vă iubim pe toți nespus de mult!”, a scris Ana Cernicova pe o rețea de socializare.

Andra, una dintre jurate, a spus despre prestația Ameliei și a Anei că este momentul ei preferat și este demn de finală. Florin Călinescu a afirmat că a descoperit sursa încălzirii globale, iar Mihaela Rădulescu a apreciat momentul ca unul de familie, românesc care va fi votat de oameni.

Ana Cernicova este soprană la Teatrul de Operă și Balet din Chișinău. Amelia, fiica ei, a cântat pentru prima dată pe scenă la 5 ani, iar acum visează să ajungă ca Beyonce. Vedeți mai jos prestația celor două:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram