/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/GRAFIC/ Eurovision 2018: Cum au votat moldovenii - publicul a preferat Israelul, iar juriul - Estonia

13 mai 2018, ora 11:17

Potrivit detaliilor referitoare la votul din fiecare ţară participantă la competiţia cântecului european pe primul loc în preferinţele publicului din Republica Modlova care s-a exprimat prin vot a fost Israel (reprezentată de Netta Barzilai, cu piesa “Toy” ), urmată de Ucraina (Melovin, cu “Under the Ladder”) şi Italia (Ermal Meta & Fabrizio Moro, cu “Non Mi Avete Fatto Niente”).

Juriul de specialitate din Republica Moldova a poziţionat pe primul loc Estonia – reprezentată de Elina Nechayeva, cu “La Forza” – urmată de Israel şi Bulgaria.

Reamintim că, Israel a acumulat 529 de puncte, pe locul al doilea şi al treilea clasându-se Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte. Republica Moldova – reprezentată de DoReDos, cu piesa “My Lucky Day”, s-a clasat pe locul 10, cu 209 de puncte.

Vedeţi mai jos cum au votat pentru Republica Moldova şi juraţii din celelalte ţări participante la Eurovision:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram