/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/GRAFIC/ S-au îndatorat cu peste un miliard de lei. Ce au cumpărat în leasing moldovenii în 2017

missing
14 mai 2018, ora 12:22

Preferă să cumpere bunuri în leasing cetățenii de rând, ei reprezentând 58% dintre cei care au apelat la astfel de servicii și au procurat produse de 828 milioane de lei în 2017. Întreprinderilor şi organizaţiilor au luat în leasing bunuri de 598,6 milioane de lei.

Cât priveşte termenul de achitare, cel mai mulţi dintre cei care apelează la leasing au preferat perioada de de la 3 până la 5 ani, timp în care reîntorc banii solicitaţi. Pentru această perioadă au fost solicitate 766,2 milioane de lei sau 53,7% din valoarea totală a mijloacelor fixe acordate în leasing. Cu termen de achitare până la 3 ani au fost împrumutate 631 de milioane de lei. Alte, 29,5 milioane de lei au fost acordate pe un termen de mai mult de 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram