A fost ținut în secret până în ziua în care s-a produs. Vorbim despre un eveniment important din viața prezentatorului TV8, Andrei Popov.

Cunoscutul analist și fost diplomat, Andrei Popov, s-a recăsătorit astăzi. Anunțul a fost făcut chiar de Popov, care a plasat câteva fotografii de la eveniment pe o rețea de socializare. Soția lui Andrei Popov este Irina Brusnițina.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cerc restrâns. Mirii au invitat la ceremonie alături doar prietenii apropiați. Printre aceștia s-a numărat și prezentatoarea Natalia Morari.

Andrei Popov a mai fost căsătorit, dar a divorțat acum câțiva ani. Din prima căsnicie Popov are doi copii.

Andrei Popov este fost adjunct al ministrului de Externe, iar actualmente Președintele Institutului pentru Inițiative Strategice (IPIS). Popov a fost deputat în Parlamentul Moldovei, secretar la Ambasada Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii, cu sediul la Washington, a activat în calitate de șef de direcție la Ministerul Afacerilor Externe etc. Acesta provine dintr-o familie de diplomați, tatăl său fiind fostul ministru de externe al Republicii Moldova, Mihai Popov.

Foto: TV8

Foto: Facebook/Andrei Popov

Foto: Facebook/Andrei Popov