/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Maia Sandu, despre statutul de observator al Moldovei în cadrul Uniunii Economice Eurasiatice: „Nu este decât un cal de bătaie electoral pentru PSRM”

15 mai 2018, ora 15:31

„Dodon exploatează în continuare clivajul etnico-lingvistic și nostalgiile oamenilor pentru trecut, dar fără succes, căci Uniunea Euroasiatică este un proiect eșuat din punct de vedere economic. Această Uniune este bântuită de război comercial între membrii săi, care ar părăsi această structură dacă ar avea o alternativă și dacă ar putea înfrunta mânia Kremlinului. Uniunea Euroasiatică este o structură căreia îi sunt străine libertățile democratice și statul de drept, iar Republica Moldova nu-și mai dorește revenirea la URSS, oricât de mult ar visa Putin și clovnul său de curte Dodon”, a scris lidera PAS pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu a mai menționat că Dodon și Partidul Socialiștilor subminează statul Republica Moldova, acționând în detrimentul interesului național.

Menționăm că, după întâlnirea cu Putin, pe 14 mai Dodon a anunțat că Moldova a primit statutul de observator în cadrul Uniunii Economice Eurasiatice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram