Cu ocazia împlinirii a trei ani de la fondarea întreprinderii, Termoelectrica S.A. și-a propus să amenajeze un spațiu public din Chișinău, cu bănci, urne și minibiblioteci stradale, confecționate chiar de către angajații companiei, din țevi și alte materiale reciclate. În acest scop, întreprinderea a lansat un concurs public pentru identificarea spațiului.

Astfel, Termoelectrica așteaptă propunerile dvs. prin intermediul tuturor canalelor de comunicare disponibile, în formă scrisă:

– Email: anticamera@termoelectrica.md;
– VIBER: tel: 069 444 144
– Facebook: comentarii sau mesaje private

Recomandările necesită a fi însoțite de fotografii cu locația propusă și 2-3 fraze în care să indicați adresa exactă și să argumentați necesitatea reamenajării zonei propuse. Termen limită: 22 mai, ora 08.00

După ce vor fi identificate mai multe spații, va avea loc un proces de votare pentru alegerea acelei locații care va fi amenajate. Fie că este vorba despre o alee, parc, sau o zonă de agrement cu un număr de beneficiari mai mare, fiecare recomandare urmează să fie analizată de către o comisie formată din specialiștii Termoelectrica. Aceștia, la rândul lor, vor selectata cele mai reușite propuneri, care, mai apoi, vor fi supuse unui vot public pe pagina noastră de Facebook. Astfel, cu aportul vostru, împreună, urmează să facem o faptă bună! Termen limită: 25 mai, ora 08:00

Lucrările de amenajare urmează a fi efectuate de către angajații Termoelectrica, iar investițiile financiare vor fi suportate de către Termoelectrica, cu susținerea partenerilor companiei.