/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Comunicat de dezmințire

missing
17 mai 2018, ora 12:38

De asemenea, în material se mai precizează că Tauber figurează în raportul Kroll, fiind menționată ca una dintre beneficiarii banilor dispăruţi din cele trei bănci la sfârşitul lui 2014.  Această afirmație reprezintă o interpretare eronată a informațiilor prezentate în primul raport Kroll.

Precizăm că în raport este menționat că Marina Tauber ar fi aacesat un credit de la banca letonă ABLV, iar ulterior ar fi cumpărat un pachet de 4,95% din acțiunile B.C. „Unibank”. Porivit Kroll, acest pachet de acțiuni ar fi făcut parte din așa-zisul „grup Șor” de la „Unibank”.

Redacția TV8.md își exprimă regretul pentru eroarea admisă în prima redacție a textului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram