/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

La Atena, în premieră, a fost organizată Săptămâna cinematografiei moldovenești

missing
17 mai 2018, ora 16:24

Potrivit ambasadorului Republicii Moldova în Republica Elenă, Anatol Vangheli, promovarea filmului moldovenesc peste hotare prin intermediul unor astfel de evenimente are un impact major asupra publicului străin și lasă o amprentă de neșters despre valorile culturale, tradițiile și specificul țării noastre.

Pe parcursul acțiunii au fost proiectate șapte filme, dintre care „Lăutarii”, „O șatră urcă la cer”, „Poienile Roșii” realizate de marele regizor, precum și „Clipa lui Emil Loteanu”, „Eugen Doga” și două filme ale regizorului Valeriu Jereghi, „Arrivederci’ și „Milika”.

Evenimentul a fost organizat cu susținerea Centrului Național al Cinematografiei și Studioului Moldova-Film, Moldcinema și a Cinematograful „New Star Art” din Atena.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram