/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Meci amical de fotbal la Chișinău pentru comemorarea persoanelor decedate de SIDA. Intrarea liberă

missing
17 mai 2018, ora 10:40

Organizatorii, asociația Obștească „Inițiativa Pozitivă”, spun că în această zi, persoanele care trăiesc cu HIV, precum și figuri publice cunoscute, sportivi, reprezentanți ai structurilor de stat și organizațiilor internaționale vor juca un meci de fotbal, pentru a demonstra prin propriul lor exemplu importanța unirii eforturilor în lupta cu epidemia HIV / SIDA și de a promova un mod sănătos de viață.

Tot acolo, doritorii vor putea face testul rapid expres la HIV într-o clinică mobilă, care va fi plasată pe teritoriul stadionului Zimbru. Iar, în semn de solidaritate cu cei care au murit din cauza epidemiei de SIDA, în această zi pe cer va zbura un balon cu aer cald.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram