/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

România: Preşedintele Iohannis îşi menţine opinia că premierul Dăncilă ar trebui să demisioneze

missing
17 mai 2018, ora 14:08

Întrebat dacă menţine cererea de demisie a premierului Dăncilă, Iohannis a răspuns: „Evident că da”.

Şeful statului a declarat, referitor la acuzaţiile de ameninţare printr-o declaraţie publică : ” Eu nu îmi permit să ameninţ pe nimeni, cum ar fi o atitudine primitivă. Nu, eu m-am referit exact la demisie, iar dacă cineva se uită prea des la filme cu mafioţi este problema sa”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că „ameninţarea explicită” a preşedintelui Klaus Iohannis la adresa premierului Viorica Dăncilă este făcută „în stil mafiot”.

Liderul PSD s-a referit la o declaraţie în care preşedintele Iohannis a spus că Viorica Dăncilă ar face bine “să facă ce i se spune”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram