/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

A fost găsită una din cele două cutii negre ale avionului prăbuşit în Cuba

missing
20 mai 2018, ora 18:23

Potrivit unui nou bilanţ anunţat sâmbătă de ministrul cubanez al Transporturilor, prăbuşirea avionului s-a soldat cu 110 morţi, dintre care 11 străini, şi trei răniţi.

După acest accident, cel mai grav produs în Cuba în aproape trei decenii, noul preşedinte de la Havana, Miguel Diaz-Canel, a anunţat imediat lansarea unei anchete.

Direcţia generală aeronautică civilă mexicană a anunţat trimiterea unei echipe de specialişti pentru a ajuta autorităţile cubaneze să facă lumină în această tragedie, în timp ce Boeing a constituit o echipă tehnică pentru a răspunde eventualelor necesităţi ale aceloraşi autorităţi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram