/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Alegeri Locale: Persoanele fără buletine de identitate vor putea vota pe 20 mai. ASP va elibera acte provizorii

missing
20 mai 2018, ora 07:48

Astfel, ziua de 20 mai a fost declarată zi lucrătoare pentru angajații instituției responsabile de eliberarea actelor de identitate. Prin urmare, angajații Agenției vor elibera adeverințe, buletine de identitate obișnuite și provizorii între orele 7 și 21.

Buletinul de identitate provizoriu va fi eliberat gratuit, la solicitare, tuturor cetățenilor înregistrați sau cu ultima înregistrare de domiciliu în municipiile Chișinău și Bălți. Solicitanții nu vor fi obligați să prezinte acte suplimentare dacă informațiile cu privire la datele personale și modificarea lor se regăsesc în Registrul de stat al populației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram