/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Un alegător a votat pentru primarul care a condus orașul acum 100 de ani

20 mai 2018, ora 20:43

Schmidt a fost la cârma capitalei din 1877 și până în 1903, cu o contribuție deosebită la modernizarea orașului, fiind considerat drept cel mai bun primar pe care l-a avut Chișinăul vreodată.

Carol Schmidt a fost unicul primar în cinstea căruia orășenii au cerut ca una dintre străzi să-i poarte numele, pe când încă se afla în viață. Se întâmpla în 1902, când se împlineau 25 de ani cu Schmidt în fruntea orașului.

Fotografierea buletinelor de vot este interzisă în ziua alegerilor, iar plasarea în spațiul public sau în rețelele de socializare a fotografiilor cu buletinul de vot cu aplicarea ștampilei nu este permisă. Totuși, legea nu prevede o sancțiune pentru această încălcare. Codul contravențional stabilește sancțiuni doar atunci când se scoate din localul secției de votare buletinul de vot.

Foto: chisinau.fail

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram