/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

ULTIMA ORĂ! Alegerile locale din Chișinău pot fi deja declarate valide. Au votat mai mult de 25 %

20 mai 2018, ora 16:20

Menționăm că, alegerile vor fi câștigate de candidatul care obţine mai mult de jumătate din voturi. Dacă nimeni nu va întruni numărul necesar, se va organiza turul doi, peste două săptămâni, unde trec primii doi candidaţi cu cele mai multe voturi.

Dacă alegerile sunt declarate nevalabile sau nule, în doua săptămâni se organizează alegeri repetate, cu aceleaşi liste electorale, cu aceeaşi candidaţi.

Menționăm că, astăzi, 20 mai 2018, în municipiul Chișinău au loc alegeri locale noi. Peste 630 de mii de locuitori sunt așteptați la urne să-și aleagă primarul. În cursa electorală pentru funcția de edil al capitalei participă 11 candidați. Secțiile de votare vor fi deschise începând cu ora 07:00 până la 21:00

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram