/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Andrei Năstase, la ieșirea de la urne: „Am votat pentru un oraș care e timpul să fie iubit și nu stăpânit”

20 mai 2018, ora 09:53

„Am votat pentru lucrurile în care eu cred, pentru un oraș în care drepturile unei comunități sunt respectate și sunt garantate. Mă refer aici la dreptul de la o viață mai bună la noi acasă, aici în orașul nostru. Am votat pentru dreptate, pentru schimbare și pentru renașterea orașului nostru și scoaterea lui din captivitatea unor administrații păguboase și proaste. Am votat pentru un oraș care e timpul să fie iubit și nu stăpânit, iar pentru că iubesc acest oraș, am votat cu încrederea că oamenii săi vor vota și vor face un pas decisiv în direcția corectă, în direcția unui oraș dezvoltat economic, sigur, curat. Am votat cu încredere că în acest oraș oamenii pot să reînvețe a zâmbi, să se bucure, să se bucure și să se iubească. Am votat pentru un oraș în care să vrem să trăim cu toții, pentru lucrurile care unde și nu dezbină. Dacă vrem un oraș în care vrem să trăim, vă invit să ieșim la vot pentru viitorul nostru și al copiilor noștri”, a declarat candidatul PPDA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram