/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Echipa TV8, împiedicată să filmeze în două secții de votare din Jora de Mijloc

missing
20 mai 2018, ora 19:30

„Nu se dă voie de filmat. – Da cine v-a spus că nu se dă voie? – Care mi-a făcut observație, sunt observatori naționali și spun că trebuie să fiți acreditați. -Avem legitimație. –Arătați-o! – V-am arătat-o, poftim. – Asta nu este legitimație”.

Jurnaliștii TV8 au fost evacuați din Secția de votare în condițiile în care chiar ieri Comisia Electorală Centrală a difuzat un comunicat în care menționa ca „Potrivit Codului electoral, mass-media are dreptul să asiste la toate operațiunile electorale, să facă înregistrări, fotografii și să filmeze procesul electoral cu aprobarea președintelui biroului electoral al secției de votare”.

Comuna Jora de Mijloc este singura localitate din raionul Orhei, unde astăzi au loc alegeri pentru funcția de primar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram