/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Premierul Pavel Filip, la ieșirea de la vot: „Nu ne mai trebuiește un primar guraliv”

missing
20 mai 2018, ora 09:30

„În calitate de locuitor al Chișinăului, desigur mă îngrijorează ce se va întâmplă cu Capitala în continuare. Am votat pentru un primar care să vină să muncească la primărie, pentru că știm cu toți problemele cu care se confruntă Chișinăul și nicidecum să folosească alegerile locale drept trambulină pentru alegerile din toamnă. Eu cred că lumea deja s-a săturat de declarații populiste și politice în cadrul primăriei, de către cei care vor să folosescă primăria drept tribună pentru aceste declarații”, a declarat Filip

„Nu ne mai trebuiește un primar guraliv, dar unul care să vină să ne rezolve probleme cu care se confruntă chișinăuienii. Cred că această alegere o vor face toți locuitorii Capitalei, pentru că sperăm să trăim într-o capitală curată și unde locuitorii beneficiază de servicii calitative, unde este o infrastructură dezvoltată și mai puțin contează bătăliile pe dimensiunea polinică,” a mai specificat premierul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram