Silvia Radu anunță că a făcut demersurile oficiale pentru ași încheia activitatea de primar interimar din cadrul Primăria municipiului Chișinău.

Aceasta a ținut să mulțumească locuitorilor Chișinăului care s-au prezentat la vot și celor care i-au acordat încredere prin votul lor.

Îmi doresc foarte mult ca lucrurile să înceapă să se schimbe cu adevărat în Chișinău, pentru asta am candidat și pentru asta am muncit în cele 5 luni ca primar interimar. Cetățenii trebuie să ceară viitorului primar să muncească pentru oraș și să lase politica la o parte, doar așa vom avea parte de schimbări reale în oraș. Vă spun cu certitudine că se pot face lucruri bune pentru oraș, dacă există voință și implicare din partea primarului”, a scris Radu pe pagina sa Facebook.

Radu a menționat că a acumulat o experiență bogată la cârma Primăriei. „Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am muncit în aceste luni, uneori zi și noapte. A fost o experiență din care am învățat multe lucruri utile și în care am avut ocazia să cunosc mai bine locuitorii Chișinăului. Voi continua să sprijin modernizarea capitalei și în activitățile mele viitoare, cu tot ce voi putea”, a conchis candidata la primărie.

Reamintim că, Silvia Radu a candidat ca independent la alegerile din 20 mai. Aceasta a reușit să obțină 17,65% din voturile chișinăuienilor. În turul doi, care va avea loc pe 3 iunie, au acces candidații Ion Ceban și Andrei Nastase .