/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Silvia Radu demisionează din funcția de primar: „Am făcut demersurile oficiale pentru încheierea activității mele”

missing
21 mai 2018, ora 11:24

Aceasta a ținut să mulțumească locuitorilor Chișinăului care s-au prezentat la vot și celor care i-au acordat încredere prin votul lor.

Îmi doresc foarte mult ca lucrurile să înceapă să se schimbe cu adevărat în Chișinău, pentru asta am candidat și pentru asta am muncit în cele 5 luni ca primar interimar. Cetățenii trebuie să ceară viitorului primar să muncească pentru oraș și să lase politica la o parte, doar așa vom avea parte de schimbări reale în oraș. Vă spun cu certitudine că se pot face lucruri bune pentru oraș, dacă există voință și implicare din partea primarului”, a scris Radu pe pagina sa Facebook.

Radu a menționat că a acumulat o experiență bogată la cârma Primăriei. „Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am muncit în aceste luni, uneori zi și noapte. A fost o experiență din care am învățat multe lucruri utile și în care am avut ocazia să cunosc mai bine locuitorii Chișinăului. Voi continua să sprijin modernizarea capitalei și în activitățile mele viitoare, cu tot ce voi putea”, a conchis candidata la primărie.

Reamintim că, Silvia Radu a candidat ca independent la alegerile din 20 mai. Aceasta a reușit să obțină 17,65% din voturile chișinăuienilor. În turul doi, care va avea loc pe 3 iunie, au acces candidații Ion Ceban și Andrei Nastase .

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram