Candidatul PPDA la funcția de primar general al Chișinăului, Andrei Năstase, a făcut mai multe declarații după anunțarea rezultatelor alegerilor din 20 mai. Acesta a mulțumit echipei și partenerilor pentru munca depusă în timpul campaniei, dar și locuitorilor Capitalei pentru votul de încredere acordat.

„Dragi prieteni, am demonstrat că se poate. Lupta pentru schimbare continuă. Împreună am reușit să dejucăm un scenariu pus la cale de acest regim. Acum avem o șansă sigură de a da Chișinăul și suburbiile oamenilor, locuitorilor capitalei. Avem în față două săptămâni de muncă, în care trebuie să convingem majoritatea absolută a locuitorilor municipiului Chișinpău că avem obligația să salvăm capitala,” a menționat Năstase.

„Platforma DA, împreună cu partenerii noștri, are obligația să redea oamenilor speranța, speranță că se poate. Începând de luni, ne vom relua activitățile, astfel încât în turul doi să oferim mai multă încredere oamenilor și să-i determinăm să iasă într-un număr cât de mare la vot. Împreună cu chișinăuieni, să facem schimbarea în bine a Capitalei și a întregii țări”, a conchis candidatul PPDA.