/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Andrei Năstase, declarații după calificarea în turul II: „Avem obligația să salvăm capitala”

missing
21 mai 2018, ora 09:05

„Dragi prieteni, am demonstrat că se poate. Lupta pentru schimbare continuă. Împreună am reușit să dejucăm un scenariu pus la cale de acest regim. Acum avem o șansă sigură de a da Chișinăul și suburbiile oamenilor, locuitorilor capitalei. Avem în față două săptămâni de muncă, în care trebuie să convingem majoritatea absolută a locuitorilor municipiului Chișinpău că avem obligația să salvăm capitala,” a menționat Năstase.

„Platforma DA, împreună cu partenerii noștri, are obligația să redea oamenilor speranța, speranță că se poate. Începând de luni, ne vom relua activitățile, astfel încât în turul doi să oferim mai multă încredere oamenilor și să-i determinăm să iasă într-un număr cât de mare la vot. Împreună cu chișinăuieni, să facem schimbarea în bine a Capitalei și a întregii țări”, a conchis candidatul PPDA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram