Ion Ceban îl cheamă pe Andrei Năstase la dezbateri zilnice. Socialistul i-a dat întâlnire liderului Platformei DA mâine, la ora 12.00, în fața Arcului de Triumf. Acesta a mai menționat că îl va aștepta pe Năstase chiar dacă acesta nu îi va oferi un răspuns.

„Începând cu ziua de mâine îl invit pe Năstase în fiecare zi în fața Arcului de Trium sau altă locație, să discutăm probleme legate de Capitală. Propune ca mâine să începem cu subiecte ce țin de lupta anticorupție. Andtrei, hai să discutăm despre oraș în detaliu”, a menționat Ceban în cadrul unei conferințe de presă.

Socialistul a mai adăugat că partidul său este gata să asigure dezbaterile cu tehnica necesară: microfoane, tribune, scaune. Ceban susține că este disponibil să participe și la dezbaterile televizate și e gata să răspundă la toate întrebările.

Menționăm că în cadrul unui briefing Năstastase a declarat că va continua să comunice cu oamenii: „Voi continua să particip și la dezbaterile electorale organizate în conformitate cu legislația noastră, aprobate de autoritățile abilitate în acest sens. Noi avem agenda noastră, iar ea corespunde intru totul cu prioritățile oamenilor”.

Reamintim că, după procesarea a 100% din procesele-verbale, Ion Ceban a acumulat 40,98% din voturile alegătorilor, iar Andrei Năstase, 32,12%.