/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ceban îl va aștepta pe Năstase la Arcul de Triumf: „Andrei, hai să discutăm”

missing
21 mai 2018, ora 13:57

„Începând cu ziua de mâine îl invit pe Năstase în fiecare zi în fața Arcului de Trium sau altă locație, să discutăm probleme legate de Capitală. Propune ca mâine să începem cu subiecte ce țin de lupta anticorupție. Andtrei, hai să discutăm despre oraș în detaliu”, a menționat Ceban în cadrul unei conferințe de presă.

Socialistul a mai adăugat că partidul său este gata să asigure dezbaterile cu tehnica necesară: microfoane, tribune, scaune. Ceban susține că este disponibil să participe și la dezbaterile televizate și e gata să răspundă la toate întrebările.

Menționăm că în cadrul unui briefing Năstastase a declarat că va continua să comunice cu oamenii: „Voi continua să particip și la dezbaterile electorale organizate în conformitate cu legislația noastră, aprobate de autoritățile abilitate în acest sens. Noi avem agenda noastră, iar ea corespunde intru totul cu prioritățile oamenilor”.

Reamintim că, după procesarea a 100% din procesele-verbale, Ion Ceban a acumulat 40,98% din voturile alegătorilor, iar Andrei Năstase, 32,12%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram