Partidul Unității Naționale și Constantin Codreanu îl vor susține pe Andrei Năstase în turul doi al alegerilor locale care va avea loc pe 3 iunie. Pe lângă apelul făcut către susținătorii PUN, Anatol Șalaru a declarat că PUN este gata să participe și cu echipa în campanie pentru a-l ajuta pe Năstase.

„În acest moment prioritatea o reprezintă evitare căderii primăriei Chișinău în mâinile PSRM. PUN îl va sprijini necondiționat pe Năstase la funcția de primar al Capitalei. Facem apel la membrii și simpatizanții PUN și la toți unioniștii să participe la turul 2 și să îl voteze pe Năstase”, a declarat președintele executiv al PUN, Anatol Șalaru în cadrul unei conferințe de presă.

Și Constantin Codreanu și-a declarat susținerea pentru Năstase: „Năstase sau Ceban? Cred că glumiți. Deși m-am trezit cu minciuni și atacuri virulente din partea colegilor de la PPDA și PAS (cel cu „râsuri” lansat de Constantin Cheianu a intrat în istorie, desigur), obiectivul rămâne același pentru turul II – să nu îi lăsăm în Anul Centenarului pe socialiști să ocupe primăria capitalei”.

Menționăm că și Valeriu Munteanu și-a anunțat susținerea pentru Năstase în turul doi al alegerilor locale care vor avea loc pe 3 iunie.

Reamintim că, după procesarea a 100% din procesele-verbale, Ion Ceban a acumulat 40,98% din voturile alegătorilor, iar Andrei Năstase, 32,12%.