/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Codreanu și PUN îl vor susține pe Năstase în turul doi: „Să nu îi lăsăm în Anul Centenarului pe socialiști să ocupe primăria capitalei”

missing
21 mai 2018, ora 12:57

„În acest moment prioritatea o reprezintă evitare căderii primăriei Chișinău în mâinile PSRM. PUN îl va sprijini necondiționat pe Năstase la funcția de primar al Capitalei. Facem apel la membrii și simpatizanții PUN și la toți unioniștii să participe la turul 2 și să îl voteze pe Năstase”, a declarat președintele executiv al PUN, Anatol Șalaru în cadrul unei conferințe de presă.

Și Constantin Codreanu și-a declarat susținerea pentru Năstase: „Năstase sau Ceban? Cred că glumiți. Deși m-am trezit cu minciuni și atacuri virulente din partea colegilor de la PPDA și PAS (cel cu “râsuri” lansat de Constantin Cheianu a intrat în istorie, desigur), obiectivul rămâne același pentru turul II – să nu îi lăsăm în Anul Centenarului pe socialiști să ocupe primăria capitalei”.

Menționăm că și Valeriu Munteanu și-a anunțat susținerea pentru Năstase în turul doi al alegerilor locale care vor avea loc pe 3 iunie.

Reamintim că, după procesarea a 100% din procesele-verbale, Ion Ceban a acumulat 40,98% din voturile alegătorilor, iar Andrei Năstase, 32,12%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram