/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ion Ceban l-a invitat la dezbateri zilnice pe contracandidatul său. Ce i-a răspuns Andrei Năstase?

missing
21 mai 2018, ora 09:20

„Îi propun o foaie de parcurs până pe data de trei iunie, începând cu ziua de marți, să avem în fiecare zi dezbateri publice pe fiecare subiect de importanță majora pentru municipalitate – gospodăria comunal locativă, transport, drumuri, spații verzi și multe, multe altele. Să nu ne limităm în cadrul dezbaterilor la cele 10 și 5 minute, unde mai apar întrebări și de altă natură. Dacă este nevoie să discutăm 1 oră, 1,5 sau 2 ore în care să ne prezentăm programele și să demonstrăm că avem soluții clare pe fiecare componentă. Reiterez, de marți, în fiecare zi, sunt gata într-un loc public, cu invitarea tuturor jurnaliștilor, să discutăm și să dezbatem până la cel mai mic detaliu subiectele legate de administrarea municipalității. Și sunt sigur că, acest lucru este benefic pentru locuitorii Capitalei ca să cunoască cât mai îndeaproape programele candidaților. Să lăsăm la o parte geopoliticul și politicul – că nu e despre asta în Chișinău. Să discutăm despre canalizare, drumuri, apeduct, acoperișuri, blocuri, curte, plan urbanist și tot așa mai departe”, a menționat socialistul în invitația sa.

Năstase însă este de părerea că Ceban merge pe o pistă. „Eu voi continua să comunic cu oamenii. Întâi de toate, prin contactul direct, mergând la ei, printre blocurile de locuit din cartierele Chișinăului, fie în suburbii.
Voi continua să comunic și cu cei care astăzi constituie Consiliul municipal. Voi continua să particip și la dezbaterile electorale organizate în conformitate cu legislația noastră, aprobate de autoritățile abilitate în acest sens. Noi avem agenda noastră, iar ea corespunde intru totul cu prioritățile oamenilor”, a declarat candidatul PPDA în cadrul unui briefing.

Reamintim că, după procesarea a 100% din procesele-verbale, Ion Ceban a acumulat 40,98% din voturile alegătorilor, iar Andrei Năstase, 32,12%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram