/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Marina Tauber, protejata lui Ilan Șor, primar la Jora de Mijloc. Câte voturi a reușit să obțină?

missing
21 mai 2018, ora 08:11

Președintele formațiunii a mai menționat că pentru comună începe o nouă etapă. „Este victoria pe care am meritat-o, pentru care am muncit. Promit că, de astăzi, în comuna Jora de Mijloc începe o nouă viață. Ura, ura, ura!”, a subliniat Ilan Șor.

„Vreau să vă felicit pe toți cu victoria noastră comună. Noi toți am obținut acest rezultat. Vreau să-i mulțumesc domnului Președinte că a acceptat să fiu anume aici candidată. Pot să vă spun că, într-adevăr, viața mea s-a schimbat foarte mult din momentul în care am venit aici, la voi. Voi ați devenit familia mea și eu sunt foarte bucuroasă că de azi înainte eu sunt oficial a voastră și voi ai mei”, a declarat Marina Tauber în seara scrutinului.

Citește și „Neregulile semnalate de observatorii Promo LEX ce ar fi avut loc în timpul alegerilor locale din Jora de Mijloc”

Conform datelor oferite pentru ZdG de către Constantin Clipa, președintele Consiliului Electoral al circumscripției electorale comunale Jora de Mijloc, Marina Tauber, candidata Partidului ȘOR, a acumulat 1048 de voturi, câștigând funcția de primar din primul tur. Pe locul doi s-a clasat candidata Partidului Democrat din Moldova, Lucia Terenti, care a adunat 653 de voturi. Candidatului partidului Socialiștilor, Serghei Morozan, a votat de 15 alegători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram