Pentru buna desfășurare a evenimentului, dar și pentru ca să aveți parte de o zi minunată, echipa KLUMEA, organizatoarea Festivalului MAI DULCE, vine cu câteva recomandări:

1. Acest eveniment nu poate avea intrare gratuită, pentru că gratuite sunt doar promisiunile politicienilor în campanie electorală. Noi avem de plătit chirii de echipamente sonore, scenă, gard, toalete, decor, onorarii artiști, servicii de pază, ambulanță, design, promovare, munca oamenilor care transformă acest loc în sărbătoare. Iar biletul Dvs contribuie la acoperirea acestor costuri.

2. Aveți răbdare și fiți politicoși  cu echipa noastră la intrarea în festival. Depunem efort maxim ca să nu pierdeți timpul prețios, stând la coadă.

3. Fiți drăguți, aruncați gunoiul doar la pubele! Altfel veți visa Monstrul Gunoiului la noapte, iar mâine la știri toată lumea va vorbi urât despre voi.

4. Pe teritoriul evenimentului nu se fumează. Pentru fumători am amenajat o zonă specială la ieșirea principală. O veți recunoaște după miros!

5. Nu vă panicați! Pe teritoriul evenimentului sunt instalate 10 toalete, în fiecare zonă a festivalului. Le găsiți după indicatoare.

6. Fiți cu ochii pe copiii voștri și dacă se apucă să distrugă decorul confecționat de echipa noastră cu atâta drag și efort, explicați-le de ce nu e bine să facă asta.

7. Nu vă lăsați ispitiți de obiecte care nu vă aparțin. Dacă găsiți un obiect pierdut sau vă place foarte mult un scaun sau o masă din mobilierul nostru de eveniment, calmați-vă și anunțați pe unul din agenții noștri de securitate, iar el vă va oferi în schimb un Chupa Chups.

8. Semnalați organizatorilor orice nemulțumire sau neregulă, înainte să ne faceți cu ou și cu oțet pe FB. Ne asumăm greșelile comise și căutăm imediat să le reparăm spre binele și confortul vostru.

9. Contribuiți și Dvs la creșterea acestui eveniment! Cum? Postând ceva frumos despre noi #mamdistratklumea și invitându-vă prietenii să vină măcar la anul.

10. Zâmbiți! Zâmbiți cât mai mult! Sunteți mult mai frumoși când zâmbiți, Iar fotografii noștri vor avea grijă să vă facă poze de mii de like-ri pentru Instagram. #mamdistratklumea”

Totodată, vă reamintim că până pe 26 mai, prețul biletului este de doar 40 de lei, și poate fi procurat online AICI. În ziua evenimentului se vor vinde la intrare, dar vor fi mai scumpe. Copiii până la 12 ani și bunciii (care vor prezenta carnetul de pensionar), vor intra GRATUIT! La fel ca toți cei care vor respecta dress codul evenimentului și se vor deghiza în monștri.