O echipă a postului nostru de televiziune se află în aceste zile în SUA, California, unde participă la cel mai important târg din industria de televiziune - „L.A. Screenings”. Evenimentul în sine reprezintă o piață în care se adună producătorii de emisiuni, seriale, filme, desene animate, formate de emisiuni, etc. din toată lumea și reprezentanții celor mai importante studiouri independente din întreaga lume, pentru a procura content.

La eveniment participă cele mai importante companii americane ce se ocupă cu distribuirea și producția conținutului TV. Printre acestea se numără CBS Studios, Disney, BBC, Paramount Pictures, Viacom, Warner Bros, NBC Universal, Lionsgate.

De menționat că, evenimentul are loc cu câteva zile înainte ca studiourile să prezinte noile sezoane ale proiectelor realizate în cadrul rețelelor TV din SUA.

Postul nostru de televiziune participă la „L.A. Screenings” pentru a face cunoștință cu distribuitorii internaționali și de a aduna contacte pentru viitoare colaborări. Participarea la eveniment a fost posibilă datorită suportului Ambasadei SUA la Chișinău.