O tânără de 32 de ani a fost găsită fără suflare luni seara în parcul „La Izvor”, din sectorul Buiucani al Capitalei. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către ofițerul de presă al poliției municipale, Svetlana Scripnic. Trupul neînsuflețit al victimei a fost depistat de un grup de carabinieri, care au anunțat imediat oamenii legii. Corpul femeii a fost a fost scos din lac în jurul orei 19:20 și nu avea semne vizibile de moarte violentă.

Polițiștii au stabilit la fața locului identitatea femeii, care s-a dovedit a fi o locuitoare a Capitalei.

La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate. Cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru a stabili când a survenit decesul femeii.

Din primele informații, se cunoaște că femeia nu era căsătorită și nu avea copii. Aceasta locuia doar cu mama și muncea peste hotarele Republicii Moldova.

La moment, polițiștii examinează versiunea unui suicid prin înec. Aceasta ar fi lăsat un bilet de adio, în care și-ar fi cerut iertare pentru gestul disperat pe care l-a făcut.

Cazul este în continuare documentat de către Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.