Se pare că Ion Ceban îl va aștepta și astăzi în zadar pe Andrei Năstase, asta pentru că liderul Platformei DA și-a planificat o conferință de presă exact la ora 12.00, oră la care Ceban l-a invitat la dezbateri.

În timp ce socialistul Ceban va fi în fața Arcului de Triumf la dezbaterile pe care și le-a programat, Năstase va ține o conferință de presă tot pe bd. Ștefan cel Mare, doar că la intersecție cu str. Armenească.

Menționăm că, luni, Ceban l-a așteptat pe Năstase mai bine de o jumătate de oră, iar pentru că liderul Platformei DA nu a dat curs invitației, candidatul PSRM la șefia capitalei a tranformat dezbaterile într-o conferință de presă în care a vorbit despre planurile sale.

„Dacă nu mi-a luat-o înainte vreun coleg şi dacă mai e în vigoare propunerea, mă duc eu azi la 12:00 să moderez dezbaterea propusă de Ion Ceban lui Andrei Năstase. Candidatul PSRM se simte prea comod şi lejer pe cont propriu, da din această campanie trebuie de făcut spectacol, aşa că vom face show”, a scris jurnalistul Gheorghe Gonța pe pagina sa de Facebook.

La scrutinul de duminică, pentru Ion Ceban au votat aproape 41 la sută din alegători, iar pentru Andrei Năstase – 32,2 procente.