/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Dacă ajunge în fotoliul de primar, socialistul Ceban îi va da afară pe Nistor Grozavu și Ruslan Codreanu

23 mai 2018, ora 12:57

Socialistul a menționat că Nistor Grozavu trebuie să plece de la Primărie pentru că este sub urmărire penală: „Ne este nici o diferență între el, Gamrețchi și alții. El este și figurantul multor autorizații care ne-au urâțit orașul. Știu ce făcea la UTM și o făcea bine, dar în practică la Primărie ce a făcut a fost urât”.

Cât îl privește pe Ruslan Codreanu, Ceban susține că acesta este un profesionist, doar că a fost numit ilegal în funcția pe care o ocupă.

„Ruslan este un domn pregătit. Am lucrat împreună în Guvern. Deși nu împărțim nici pe departe aceleași viziuni cu privire la chestiuni de politică, în Chișinău nu ar trebuie să existe politică. Singura problema în privința lui Codreanu este faptul că dumnealui a fost numit ilegal în funcție. Dacă mergem pe buchia legii, trebuie să respectăm procedura”, a menționat Ceban în cadrul dezbaterilor publice din centrul Capitalei, la care l-a invitat pe Andrei Năstase.

Menționăm că Nistor Grozavu figurează în dosarul „parcărilor cu plată din Chișinău”, în care este vizat și Dorin Chirtoacă. După reținerea lui Chirtoacă, Grozavu a preluat atribuțiile de primar, iar ulterior l-a numit pe Codreanu vice-primar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram