/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și un copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Alegeri locale: Dacă ajunge primar, Ion Ceban nu va permite organizarea evenimentelor unioniste

23 mai 2018, ora 13:40

„Vreau să fie foarte clar, cea ce ține de formațiunile care pledează pentru lichidarea statalității Republicii Moldova, este o prevedere clară în constituție, art.41, care zice că aceste acțiuni sunt anticonstituționale. Eu mă voi conduce exclusiv de Constituție Nu voi permite în acest sens să fie desfășurate careva de acțiuni. Noi putem avea opinii diferite, separate, dar există lege. Legea trebuie să fie respectată și nu interpretată”, a menționat socialistul.

Întrebat dacă aceasta nu este problema Parlamentului, să se ocupe de politică, Ceban a răspuns că „problema nu ține de politica, dar de acțiuni care contravin cu Constituția și actele legislative”. Candidatul a specificat că, acesta va fi singurul caz de politică pe care vrea să-l facă la primărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram