/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Cupa Moldovei-Orange merge la Orhei! FC Milsami a câștigat duelul cu FC Zimbru

missing
24 mai 2018, ora 16:35

Așa au sărbătorit victoria Vulturii Roșii de la Orhei. Milsami a dominat jocul pe tot parcursul partidei, inițiind mai multe acțiuni ofensive, depășind „Zimbrul” la capitolul lovituri pe spațiul porții. În cele din urmă, portarul chișinăuienilor, Emil Tâmbur, a încasat două goluri de la Antoniuc.

Astfel, Milsami Orhei și-a trecut în palmares a doua cupă, după cea cucerită în 2012, la loviturile de departajare, cu formația Rapid Ghidighici.

„Un joc foarte greu. Norocul a fost de partea noastră și am marcat în ultimele minute. O finală frumoasă. Noi am dominat jocul cap-coadă. Am reușit în 90 de minute – bine că am marcat în prelungiri, că dacă ajungeam la penalty, șansele aveau să fie 50/50,” susține Maxim Antoniuc, jucător Milsami.

Noi am vrut să marcăm în timpul regulamentar, dar nu ne-a reușit. Am avut ocazii multe. Puteam să scăpăm pe final de joc, dar așa e fotbalul,” a menționat Vadim Bolohan, jucător Milsami.

Vădit deranjați de înfrângere, cei de la „Zimbru Chișinău” au cam evitat presa. „E dezamăgitor, dar a câștigat cine este mai puternic. Am scăpat două goluri și nu am marcat,” a declarat Ion Jardan, jucător Zimbru.

Milsami a mai câștigat Cupa Moldovei în 2012. La meciul de ieri au asistat aproximativ 9 mii de spectatori. Partida a fost oficiată de o brigadă de arbitri din Polonia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram