Ion Ceban îl va așteptat și astăzi pe Andrei Năstase pentru a participa la dezbateri despre problemele municipiului, asta chiar dacă liderul Platformei DA nu a dat curs invitației luni, iar astăzi și-a programat o conferință la aceeași oră la care Ceban l-a invitat în fața Arcului de Triumf.

Dacă luni a fost nevoit să își modereze singur conferința, astăzi, jurnalistul Gheorghe Gonța s-a oferit să participe la dezbateri.

„Dacă nu mi-a luat-o înainte vreun coleg şi dacă mai e în vigoare propunerea, mă duc eu azi la 12:00 să moderez dezbaterea propusă de Ion Ceban lui Andrei Năstase. Candidatul PSRM se simte prea comod şi lejer pe cont propriu, da din această campanie trebuie de făcut spectacol, aşa că vom face show”, a scris jurnalistul Gheorghe Gonța pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că, luni, Ceban l-a așteptat pe Năstase mai bine de o jumătate de oră, iar pentru că liderul Platformei DA nu a dat curs invitației, candidatul PSRM la șefia capitalei a transformat dezbaterile într-o conferință de presă în care a vorbit despre planurile sale.

La scrutinul de duminică, pentru Ion Ceban au votat aproape 41 la sută din alegători, iar pentru Andrei Năstase – 32,2 procente.