Azi se va desfăşura Adunarea generală a acţionarilor a întreprinderii moldo-rusă Moldovagaz, la care urmează să vină câţiva şefi de la Gazprom şi la care vor participa şi unii oficiali de la Chişinău. Serviciul de presă al Moldovagaz nu a oferit deocamdată nicio informaţie referitor la ordinea de zi a acestei adunări şi nici locaţia unde aceasta se va convoca, scrie Mold-street.com.

Potrivit unor surse Adunarea va aproba rapoartele anuale ale organelor de conducere ale societății pentru anul 2017, inclusiv ale Consiliului de observatori, Consiliului de administrație și Comisiei de cenzori, precum și va lua act de raportul financiar al Societății pentru anul 2017.

Acesta nu a fost făcut public şi nici nu va fi publicat, respectiv nu este clar ce rezultate a înregistrat Moldovagaz în anul 2017.

De altfel compania nu mai publică de trei ani rapoartele anuale şi în plus le-a şters de pe pagina sa şi pe cele din anii precedenţi.

Motivul este simplu: legislaţia şi unele acte normative permit întreprinderii să nu le facă publice, chiar dacă este societate pe acţiuni şi are peste o mie de acţionari.

Citește continuarea pe Mold-street.com.