/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

În parcul Râșcani vor fi amenajate minibiblioteci stradale și bănci confecționate din țevi și materiale reciclate

missing
25 mai 2018, ora 09:48

În cadrul concursului au fost înscrise circa 40 de propuneri de locații, dintre care 35 au fost selectate (cele cu adresele indicate) și supuse votului public desfășurat pe pagina oficială de Facebook a Termoelectrica S.A.. Parcul Râșcani din str. Braniștii a devenit câștigător după ce a fost propus în concurs de către mai mulți locuitori ai sec. Râșcani și a fost susținut cu cele mai multe voturi.

„Concursul a fost public și transparent, consumatorii noștri având posibilitatea singuri să decidă ce spațiu public vom amenaja. Este o activitate pe care o dedicăm marcării a trei ani de activitate a întreprinderii, prin urmare, vom depune tot efortul ca până la data de 16 iunie, atunci când Termoelectrica împlinește 3 ani de la fondare, lucrările să fie finalizate”, a adăugat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Inaugurarea parcului va avea loc sâmbătă, 16 iunie, ora 10:00. La eveniment sunt invitați toți doritorii, în special locuitorii sect. Râșcani care au susținut inițiativa și au votat pentru amenajarea acestui spațiu public, dar și reprezentanții mass-media.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram