/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

UPDATE. Producătorul american Harvey Weinstein s-a predat poliției din New York

missing
25 mai 2018, ora 16:04

Peste 70 de femei l-au acuzat pe co-fondatorul companiei americane de film Miramax și Weinstein Co de abuz sexual, inclusiv viol, unele dintre acuzații datând de câteva decenii.

Acuzațiile, care au fost raportate anul trecut de New York Times și New Yorker, au dat naștere mișcării #MeToo în care sute de femei au acuzat puternici oameni de afaceri, guvernanți sau din industria divertismentului de abuz sexual.

Se așteaptă ca Weinstein să fie acuzat de violul unei femei și de forțarea alteia de a e efectua sex oral cu el, relatează New York Times, citând surse fociale din cadrul poliției.
Weinstein a negat că ar fi avut relații sexuale non-consensuale cu cineva.

Purtătorul de cuvânt al lui Weinstein, Juda Engelmayer, și avocatul său, Benjamin Brafman, au refuzat să comenteze inculparea iminentă.

Acuzațiile Poliției vin după luni de zile de investigații. Deși victima violului nu a fost identificată, potrivit Times, Weinstein va fi acuzat de viol. Celălalt caz se referă la acuzațiile făcute de Lucia Evans, o fostă actriță care a spus pentru New Yorker că Weinstein a forțat-o să îi facă sex oral în 2004.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram