/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Explozie provocată intenționat într-un restaurant din Canada. 15 persoane au fost rănite, trei fiind în stare gravă

25 mai 2018, ora 18:21

Explozia s-a produs în timp ce în restaurant mai multe familii sărbătoreau, separat, zilele de naștere ale doi copii.

Am recepționat apelul la ora 22.30, în această seară, cu precizarea că s-a produs o explozie în Mississaugua,” a declarat Irina Yashnik, poliția regională din Peel.

Localul a fost evacuat și acum efectuăm investigațiile. Martorii spun că deflagrația a distrus geamurile, iar oamenii ieșeau, țipând, din local. În total, 15 persoane au fost rănite. Trei din ele sunt în stare gravă. Pacienții au vârste cuprinse între 23 și 69 de ani. Printre victime nu figurează copii.

„Am transportat 15 pacienți de la fața locului la cele mai apropiate spitale. Trei dintre aceștia au fost duși la Centrul Traumatologic.
– Ce răni prezintă?
– Rănile sunt produse de o explozie,” susține Brian Bison, șeful serviciului de paramedici, regiunea Peel.

Poliția spune că explozia a fost provocată de o bombă artizanală, iar acum sunt în căutarea a doi suspecți, care au fost surprinși de camere de supraveghere purtând măști pe fețe. Oamenii legii spun că această deflagrație nu a fost produsă din ură etnică și nu este vorba de un atac terorist. Cauza exactă urmează a fi stabilită ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram