/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ PUN cheamă tinerii la vot! Partidul condus de Anatol Șalaru, dispus să participe activ la promovarea lui Năstase

missing
25 mai 2018, ora 17:21

Tinerii din PUN și-au manifestat îngrijorarea față de prezența scăzută a tinerilor la urnele de vot în primul tur.

Organizația de Tineret a Partidului Unității Naționale face apel la toți tinerii din Chișinău și suburbii să iasă la vot pe 3 iunie și să-l voteze pe domnul Andrei Năstase. Suntem profund îngrijorați de atitudinea tinerilor față de drepturile lor politice și îndemnăm tinerii să nu fie indiferenți și să contribuie activ la exteriorizarea mesajelor democratice”, a declarat unul din reprezentanții organizației de tineret PUN.

Mai mult, tinerii din PUN s-au arătat dispuși să participe activ la toate evenimentele electorale organizate de candidatul PPDA.

„Facem apel și către toate organizațiile de tineret ale partidelor politice din Republica Moldova să contribuie esențial la promovarea candidatului PPDA,” a mai adăugat reprezentatul.

La alegerile din 20 mai, la urnele de vot s-au prezentat puțin peste 225 de mii de alegători. Din ei, doar aproape 15 mii sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram