/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

30 de zile de arest pentru primul sportiv K-1, bănuit că ar fi omorât în bătaie un bărbat

27 mai 2018, ora 18:20

Duminică, 27 mai, pe acest caz a mai fost reținut un bănuit. Acesta este un bărbat de 25 de ani, sportiv K-1. Menționăm că, poliția a deschis în acest caz trei cauze penale pentru huliganism, vătămare gravă și media a integrității corporale, în urma căreia a survenit decesul unei persoane.

Persoanele care vor fi găsite vinovate riscă până la 15 ani de închisoare.

Serghei Bejenari este bărbatul de 30 de ani care a decedat după ce ar fi fost bătut cu bestialitate de mai mulți sportivi profesioniști K1 în apropierea centrului comercial Atrium, din Chișinău. Bărbatul a fost transportat la spital în noaptea de 18 spre 19 mai. Acesta avea multiple traumatisme ale scheletului facial, iar în aceeași dimineață a fost supus unei intervenții chirurgicale în regim de urgență, pentru extragerea hematomului cerebral. După șase zile de comă, bărbatul a decedat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram