30 de zile de arest în izolator pentru unul dintre luptătorii K-1 care a fost reținut ieri în cazul bărbatului care a decedat după ce a fost bătut în fața unui club de noapte din Chișinău. O decizie în acest sens a fost emisă de Judecătoria Rîșcani la cererea procurorilor.

Duminică, 27 mai, pe acest caz a mai fost reținut un bănuit. Acesta este un bărbat de 25 de ani, sportiv K-1. Menționăm că, poliția a deschis în acest caz trei cauze penale pentru huliganism, vătămare gravă și media a integrității corporale, în urma căreia a survenit decesul unei persoane.

Persoanele care vor fi găsite vinovate riscă până la 15 ani de închisoare.

Serghei Bejenari este bărbatul de 30 de ani care a decedat după ce ar fi fost bătut cu bestialitate de mai mulți sportivi profesioniști K1 în apropierea centrului comercial Atrium, din Chișinău. Bărbatul a fost transportat la spital în noaptea de 18 spre 19 mai. Acesta avea multiple traumatisme ale scheletului facial, iar în aceeași dimineață a fost supus unei intervenții chirurgicale în regim de urgență, pentru extragerea hematomului cerebral. După șase zile de comă, bărbatul a decedat.